Malzemeler
Pavlova için
8 yumurta akı
440 gr. pudra sekeri
1 tutam tuz

Krema için
400 ml. krema
1 çay bardağı pudra şekeri

Arası ve üzeri için
Ahududu - Frenk üzümü – Çilek

Hazırlanışı
Pavlovayı hazırlamak için yumurta aklarını 3 dak. mikser ile çırpın. Şekeri yavaş yavaş ekleyerek çırpmaya devam edin. Yumurta ve şeker iyice kabardıktan sonra yağlı kağıtlı fırın tepsisine eşit 3 yuvarlak olacak şekilde dökün. Fırının kapağını hafif açık bırakarak önceden ısıtılmış 110 derece fırında bir saat pişirin. Pavlovalarınız soğuduktan sonra fırından çıkartın. Krem ile pudra şekerini birlikte bir kapta çırpıp ilk pavlova katının üzerine yayın. Üzerine meyvelerden yerleştirip diğer pavlovayla meyvelerin üzerini kapatın. Pavlovamız üç kat olacak şekilde aynı işlemi tekrarlayın. En üste çok az krema sürüp bol meyve ile süsleyin.
Afiyet olsun.


POPÜLER YAZILAR

ARŞİV