Malzemeler
140 gr. çilek
80 gr. frambuaz
50 gr. yaban mersini
1 limonun rendelenmiş kabuğu
100 gr. beyaz çikolata
140 ml. krema
2 yemek kaşığı pudra şeker

Hazırlanışı
Küp doğradığınız çilekler, frambuaz ve yaban mersinini kapta karıştırıp ısıya dayanıklı servis kaplarına paylaştırın. Üzerlerine rendelenmiş limon kabuğu serpip buzdolabında 240 dak. bekletin. Çikolatayı benmari usulü eritin kremayı ekleyip kanştırın ve ocaktan alın. Kremalı çikolatayı buzdolabından çıkarttığınız meyvelerin üzerine paylaştırın. Üzerlerine pudra şekeri serpip önceden ısıtılmış 175 derece fırında 3-4 dakika pişirin.
Afiyet olsun.


POPÜLER YAZILAR

ARŞİV