6 KİŞİLİK
Malzemeler
115 gr. toz fındık
175 gr. tereyağı
175 gr. toz şeker
60 ml. krema
30 ml. limon suyu
1 ad. yumurta
115 gr. un
Yarım çay kaşığı
kabartma tozu
Üzeri İçin
Kivi dilimleri
Pudra sekeri
Hazırlanışı
Toz fındık, tereyağı,
toz şeker, krema, limon suyu, yumurtalar, un ve kabartma tozunu bir
kabın içine koyun. Tüm malzemeler birbiriyle karışıncaya kadar
mikser yardımıyla çırpın. Hazırlamış olduğunuz harcı hafif
yağladığınız yuvarlak bir kek kalıbına koyun. Önceden
ısıtılmış 180 derece fınnda 30-35 dakika pişirin. Ilındıktan
sonra üzerine pudra şekeri serpin. Kivi dilimleri ile süsleyin.
Afiyet olsun.