8 KİŞİLİK
Malzemeler
2 yumurta
6 yemek kaşığı toz
şeker
1 limonun rendelenmiş
kabuğu
Yarım su bardağı
elenmiş un
Üzeri İçin
Pudra şekeri
Kavun
Hazırlanışı
Yumurta, şeker ve
rendelenmiş limon kabuğunu köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Unu azar azar ilave ederek karıştırın. Kek harcını yağlanmış
ortası delik bir kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 180
derece fırında 20-25 dakika pişirip soğumaya bırakın. Küçük
bir dondurma kaşığıyla kavundan yuvarlak parçalar çıkartın.
Soğuyan kekinizi servis tabağına alıp üzerine pudra şekeri
serpin. Ortasındaki boş kısma yuvarlak çıkarttığınız
kavunları yerleştirip servis yapın.