Krep için
1 su bardağı un 
1,5 su bardağı süt 
1 ad. yumurta
1 kahve fincanı toz şeker
3 yemek kaşığı ayçiçek
yağı
Üzeri için
Çikolatalı dondurma 
Vanilyalı dondurma
Antep fıstıklı dondurma
Taze yaban mersini 
Çilek 
Böğürtlen 
Frambuaz
Hazırlanışı
Krep için, un ve
yumurtayı bir kaseye alıp çırpın. Şeker ve sütü ilave edip
pürüzsüz bir karışım elde edene kadar çırpmayı sürdürün.
Krep tavasını ayçiçek yağıyla yağlayıp tavaya bir kepçe krep
harcından boşaltın. Tavayı hafifçe sallayın ve hamurun tavaya
eşit olarak dağılmasını sağlayın. Hamurun her iki yüzünü
pişirin. Tüm hamuru bu şekilde hazırlayın. Kreplerin üzerine
dondurma, yaban mersini, çilek, böğürtlen ve frambuaz ilave edin.
Afiyet olsun.
4 Kişilik
 10:51
10:51 E.F
E.F

 
 
