200 ml. krema
Yarım su bardağı pudra
şekeri
1 su bardağı süt tozu
1 paket vanilya
3,5 su bardağı Hindistan
cevizi
100 gr. beyaz çikolata
Hazırlanışı
Kremayı soğuması için
buzdolabında bekletin. Soğuduktan sonra bir kaseye alın. Üzerine
pudra şekerini ekleyin ve çırpın. Süt tozu, vanilya ve Hindistan
cevizini ekleyip hafif akışkan kıvamlı bir karışım olacak
şekilde karıştırın. Karışımı buzdolabında 120 dak.
bekletin. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Hindistan cevizli
karışımı buzdolabından çıkarıp erittiğiniz beyaz çikolatayı
ilave edin. Karışımdan ceviz büyüklüğünde bezeler kopartıp
elinizle yuvarlayın ve Hindistan cevizine bulayın. Küçük kağıt
kalıplara yerleştirip buzdolabında 60 dak. daha dinlendirin.
Afiyet olsun.
35-40 Adet