Malzemeler 
350 gr. mısır unu 
350 gr. tereyağı 
350 gr. telli peynir 
Tuz 
2 litre su 

Hazırlanışı 
Tereyağını geniş bir tavaya alıp kısık ateşte eritin. Mısır ununu ilave edip ateşi yükseltin ve 1 dak. kavurun. Suyu azar azar ilave edin ve karıştırarak kıvam alana kadar (tereyağı mısır ununun üzerine çıkana kadar) pişirin. Telli peyniri ekleyin. Peynir erimeye başlığında bekletmeden sunumunu yapın. 
Afiyet olsun. 
8 Kişilik

Related Posts:

  • Kağıtta PastırmaMalzemeler400 gr. çemensiz pastırma1 ad. domates2 ad. sivri biber2 yemek kaşığı zeytinyağıHazırlanışıPastırmayı yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerine rendelediğiniz domates ve ince kıydığınız sivri biberi ekleyin.… Read More
  • Lor Peynirli Ve Sütlü Biber Turşusu Malzemeler 1 kg. tuzlu lor peyniri Yarım litre süt 1 kg. yeşil ve kırmızı küçük çarliston biber Zeytinyağı Hazırlanışı Lor peyniri ve sütü bir kasede karıştırın. Üzerini streç filmle kapatıp bir gece buzdolabınd… Read More
  • Tavada Lavaş BöreğiMalzemeler250 gr. beyaz peynirYarım demet maydanozYarım çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri4 ad. lavaş ekmeği1 tatlı kaşığı tereyağıTaze kekikHazırlanışıRendelediğiniz beyaz peyniri kaseye alın. İnce doğradığınız maydanoz v… Read More
  • Taze Otlu Göz Menemen Malzemeler 1 ad. soğan 2 ad. sivri biber 1 yemek kaşığı tereyağı 2 ad. domates 2 ad. yumurta 4-5 dal fesleğen 4-5 dal maydanoz 2-3 dal kekik Tuz Karabiber Kırmızı pul bi… Read More
  • Simit TostMalzemeler 2 ad. simit 1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir 4 çeri domates 12 dilim sucuk Hazırlanışı Simitleri bütün olarak ortadan ikiye kesin. İki parçanın üzerine rendelenmiş kaşar peynirini… Read More

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV