kup tarifi4 KİŞİLİK

Malzemeler
600 gr böğürtlen
50 gr toz şeker
240 ml krema
12 dilim tost ekmeği

Üzeri için
Pudra şeker

Hazırlanışı
Böğürtlenlerin yarısını geniş bir kaseye alın. Şekeri ilave edip püre kıvamına gelinceye kadar blenderdan geçirin. Kremayı geniş bir kaseye alın ve hafif katılaşıncaya kadar bir mikser yardımıyla çırpın.
Ekmeklerden yuvarlak bir kalıp yardımıyla servis bardaklarınızın boyutlarında parçalar kesin. Bardakların tabanına birer parça ekmek yerleştirin. Üzerlerine sırasıyla krema ve böğürtlen kreması ekleyin. Tüm malzeme bitinceye kadar aynı işlemi aynı sıralama ile tekrarlayın. Tatlıları buzdolabında bir saat dinlendirin. Üzerlerini kalan böğürtlenler ve pudra şekeri ile süsleyerek servis yapın.



POPÜLER YAZILAR

ARŞİV