4 KİŞİLİK

Malzemeler
6 milföy hamuru
120 gr badem ezmesi
8 Anjelik erik
Pudra şekeri


Hazırlanışı
Milföyleri bir dikdörtgen oluşturacak şekilde tezgaha dizin ve kenarlarını birbirine yapıştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Badem ezmesini milföy hamurunun üzerine yerleştirdiğinizde kenarlardan birer parmak kalınlığında boşluk kalacak büyüklükte açın.
Badem ezmelerini milföy hamurunun üzerine yerleştirin. Erikleri dilimleyip badem ezmesinin üzerine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Ilındıktan sonra üzerine pudra şekeri serpin.

Afiyet olsun.

Related Posts:

  • Elmalı Pay 8 KİŞİLİK Malzemeler Hamuru İçin 600 gr. un 300 gr. tereyağı 100 gr. esmer şeker 2 ad. yumurta İç Harcı İçin 4 ad. yeşil ekşi elma 4 ad.kırmızı tatlı elma 2 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı… Read More
  • Erikli ve Bademli Pratik Turta 4 KİŞİLİK Malzemeler 6 milföy hamuru 120 gr badem ezmesi 8 Anjelik erik Pudra şekeri Hazırlanışı Milföyleri bir dikdörtgen oluşturacak şekilde tezgaha dizin ve kenarlarını birbirine yapıştırın. Yağlı… Read More
  • Çikolatalı Armutlu Turta 8 KİŞİLİK Malzemeler Tart Hamuru İçin 225 gr. un 25 gr. kakao 60 gr. esmer şeker 1 tutam tuz 100 gr. tereyağı 1 yumurta 60 ml. soğuk su Kek Hamuru İçin 70 gr. esmer şeker 45 gr. tere… Read More

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV