6 KİŞİLİK
170 gr. bitter çikolata
450 gr. şekerli kestane püresi
4 yemek kaşığı krema
110 gr. yumuşak tereyağı
2 yemek kaşığı pudra şeker
1 paket vanilya
Süslemek için
Kestane şekeri
Nane yapraklan
Hazırlanışı
Çikolatayı
parçalara bölüp benmari usulü eritip soğumaya bırakın. Kestane
püresi ve kremayı, bir kapta mikserle çırpın. Başka bir kapta
tereyağı ve pudra şekeri çırpın. Eritilmiş çikolatayı da
ekleyip iyice karıştırın. En son kestane püreli karışımı ve
vanilyayı da ekleyip karıştırın. Karışımı kalıplara
paylaştırın. Üzerini bıçak yardımıyla düzeltin. Buzdolabında
1 gece dinlendirin. Kestane şekeri ve nane yapraklarıyla süsleyip
servis yapın.