4-6 KİŞİLİK

Malzemeler
8 milföy hamuru
3/4 su bardağı dilimlenmiş yeşil zeytin
50 gr. beyaz peynir
5 parça kurutulmuş domates
Taze kekik
1 yumurta sarısı
Kuru kekik

Hazırlanışı
Oda ısısında milföy hamurlarını yumuşayana kadar bekletin. Püre haline getirmek için yeşil zeytinleri ve domatesleri mutfak robotunda çekin. Peynir ve kekik ilave edip karıştırın. Karışımı 4 adet milföy hamuruna paylaştırın. Kalan hamurları üzerlerine kapatın ve kenarlarını açılmaması için çatalla bastırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp kuru kekik serpiştirin. Bıçakla üzerlerine 3 kesik yapıp 200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin.

Afiyet olsun

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV