Malzemeler
Hamuru için
1 çay bardağı ayçiçekyağı
1 çay bardağı süt
1 ad. yumurta
20 gr. yaş maya
600 gr. un
1 çay bardağı ılık su
tuz

İç harcı için
1 demet pazı
tuz, karabiber, zeytinyağı

Hazırlanışı
Hamuru hazırlamaka için malzemeleri bir kaba alarak yumuşak bir hamur yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örterek 30 dak. dinlendirin. Daha önceden kıyılmış pazıyı tuz ve karabiberle zeytinyağında soteleyin. Mayalanan hamurdan bezeler koparıp tabak büyüklüğünde açın. Üzerine pazılı harçtan koyarak rulo haline getirin. Tüm malzemeyi aynı şekilde hazırlayın. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun.


POPÜLER YAZILAR

ARŞİV