Malzemeler
Pavlova için
8 yumurta akı
440 gr. pudra sekeri
1 tutam tuz

Krema için
400 ml. krema
1 çay bardağı pudra şekeri

Arası ve üzeri için
Ahududu - Frenk üzümü – Çilek

Hazırlanışı
Pavlovayı hazırlamak için yumurta aklarını 3 dak. mikser ile çırpın. Şekeri yavaş yavaş ekleyerek çırpmaya devam edin. Yumurta ve şeker iyice kabardıktan sonra yağlı kağıtlı fırın tepsisine eşit 3 yuvarlak olacak şekilde dökün. Fırının kapağını hafif açık bırakarak önceden ısıtılmış 110 derece fırında bir saat pişirin. Pavlovalarınız soğuduktan sonra fırından çıkartın. Krem ile pudra şekerini birlikte bir kapta çırpıp ilk pavlova katının üzerine yayın. Üzerine meyvelerden yerleştirip diğer pavlovayla meyvelerin üzerini kapatın. Pavlovamız üç kat olacak şekilde aynı işlemi tekrarlayın. En üste çok az krema sürüp bol meyve ile süsleyin.
Afiyet olsun.

Related Posts:

  • Beyaz Rulo Pasta 6-8 KİŞİLİK Malzemeler 4 ad. yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1,5 su bardağı un Krema İçin 200 gr. tatlı lor peyniri 100 g. mascarpon… Read More
  • Çikolatalı Muz Kremalı Pasta 6 KİŞİLİK Malzemeler Kek İçin 200 gr. tereyağı 200 gr. toz şeker 4 ad. yumurta 85 gr. kakao 140 gr. hazır kek unu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 3 yemek kaşığı süt Kreması İçin 1 paket muzlu toz p… Read More
  • Çilekli İrmikli Pasta 6-8 KİŞİLİK Malzemeler 800 ml. Süt 1,5 çay bardağı irmik 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 200 gr. toz Antep fıstığı 10 gr. tereyağı 1 paket kedi dili bisküvisi 1,5 su bardağı süt Çilek … Read More
  • Karpuz Pasta 6 KİŞİLİK Malzemeler 1 karpuz 2 poşet toz krem şanti 2 su bardağı soğuk süt Üzeri için Kekik dalları Hazırlanışı Karpuzun baş kısımlarını yuvarlak bir pasta olacak şekilde kesin. Kabukl… Read More
  • Meyveli Kedidilli Pasta Malzemeler 400 gr. kedidili bisküvisi Taze meyveler Kreması İçin 150 gr. mascarpone peyniri 60 gr. toz şeker 150 ml. süt 250 ml. krema 1 yemek kaşığı granül kahve Şurup İçin 3 yemek kaşığı gran… Read More

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV