Malzemeler
4,5 su bardağı un
Yarım su bardağı kakao
1 Lt. süt
2 çay bardağı Ayçiçek yağı
2 ad. yumurta
1 çay kaşığı karbonat
Tuz
200 ml. krema
1 yemek kaşığı pudra şekeri
Vişne, böğürtlen veya çilek

Hazırlanışı
Un, kakao, süt, ayçiçek yağı, yumurtalar, karbonat ve tuzu bir kasede çırpın( Krepleri hazırlamak için). Hafif yağlanmış teflon tavaya bir kepçe dolusu hamur döküp ince bir tabaka halinde yayın. Her iki yüzünü pişirin. Bu şekilde tüm krep hamurunu hazırlayın. Kreması için 200 ml. Krema ve
1 yemek kaşığı pudra şekerini bir kaba koyarak çırpın. Krep hamurlarını arasına krema sürerek üst üste dizin. En üst kata da krema sürün. Üzerine vişne, böğürtlen veya çilek koyarak süsleyin Afiyet olsun.
6 kişilik

Related Posts:

  • Karpuz Pasta 6 KİŞİLİK Malzemeler 1 karpuz 2 poşet toz krem şanti 2 su bardağı soğuk süt Üzeri için Kekik dalları Hazırlanışı Karpuzun baş kısımlarını yuvarlak bir pasta olacak şekilde kesin. Kabukl… Read More
  • Beyaz Rulo Pasta 6-8 KİŞİLİK Malzemeler 4 ad. yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1,5 su bardağı un Krema İçin 200 gr. tatlı lor peyniri 100 g. mascarpon… Read More
  • Çikolatalı Muz Kremalı Pasta 6 KİŞİLİK Malzemeler Kek İçin 200 gr. tereyağı 200 gr. toz şeker 4 ad. yumurta 85 gr. kakao 140 gr. hazır kek unu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 3 yemek kaşığı süt Kreması İçin 1 paket muzlu toz p… Read More
  • Meyveli Kedidilli Pasta Malzemeler 400 gr. kedidili bisküvisi Taze meyveler Kreması İçin 150 gr. mascarpone peyniri 60 gr. toz şeker 150 ml. süt 250 ml. krema 1 yemek kaşığı granül kahve Şurup İçin 3 yemek kaşığı gran… Read More
  • Kırmızı Meyveli Pavlova Malzemeler Pavlova için 8 yumurta akı 440 gr. pudra sekeri 1 tutam tuz Krema için 400 ml. krema 1 çay bardağı pudra şekeri Arası ve üzeri için Ahududu - Frenk üzümü – Çilek Hazırlanışı Pavlovay… Read More

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV