Malzemeler
60 gr tereyağı
12 ad. baklava yufkası
8 yemek kaşığı toz şeker
8 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
3 yemek kaşığı kaymak
Dondurma

Hazırlanışı
Tereyağını bir tencerede eritin. Baklava yufkalarından 3 tanesinin aralarına tereyağı sürerek üst üste dizin. Üzerine toz şeker ve Antep fıstığı serpin. Kaymak ekleyin ve katlayarak şekil verin. Katmerlerin üzerine tekrar tereyağı sürün ve yapışmaz yüzeyli bir tavada kızartın. Üzerine bal gezdirin. Dondurma ile süsleyin. Afiyet olsun.
4 Kişilik

Related Posts:

  • Dondurmalı Katmer Tatlısı Malzemeler 60 gr tereyağı 12 ad. baklava yufkası 8 yemek kaşığı toz şeker 8 yemek kaşığı toz Antep fıstığı 3 yemek kaşığı kaymak Dondurma Hazırlanışı Tereyağını bir tencerede eritin. Baklava yufkalarından … Read More

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV