1/4 su bardağı kırık
pirinç
1 tatlı kaşığı
vanilya
1 çay kaşığı tarçın
3 yemek kaşığı toz
şeker
2,5 su bardağı süt
50 gr. çikolata ruloları
Çilek, Frambuaz
Nane yaprağı
Hazırlanışı
Pirinç, vanilya, tarçın
ve şekeri bir kabın içinde karştırın. Sütü ekleyip sürekli
karıştırarak kaynayıncaya kadar pişirin. Ocağın altını
kısarak ağır ağır pişirmeye devam edin. Pirinçler kurumaya
başlarsa süt ekleyin. Pirinç taneleri yumuşayınca tencereyi
ocaktan alıp, sürekli karıştırarak soğutun. Servis kaplarına
dağıtın. Üzerlerini dilimlenmiş çilek, frambuaz, çikolata
ruloları ve nane yaprağı ile süsleyin. Afiyet olsun.
2 Kişilik