Malzemeler
200 ml. krema
250 gr. bitter çikolata
150 gr. kek
200 gr. bitter çikolata
Antep fıstıklı, çilekli ve çikolatalı dondurma
Külah
Yassı ahşap çubuklar

Hazırlanışı
Kremayı bir tencereye alıp ısıtın. Doğranmış çikolataları ilave edin. Eriyinceye kadar çırpın.Keki ufalayıp çikolataya ilave edin ve soğumaya bırakın. Oda ısısına geldiğinde buzdolabına alıp iyice soğuyana kadar bekletin. Üzeri için, çikolatayı küçük parçalara bölerek benmari usulü eritin ve ılınmaya bırakın. Buzdolabından çıkardıktan sonra büyük bir parça alıp elinizde şekillendirin ve yassı çubuklara batırın. Çubuklardan tutup eritilmiş çikolataya batırın ve formlarının bozulmaması için köpüğe batırıp buzlukta donmalarım sağlayın. Afiyet olsun.
6 kişilik

Related Posts:

  • Truffle Dondurma Malzemeler 200 ml. krema 250 gr. bitter çikolata 150 gr. kek 200 gr. bitter çikolata Antep fıstıklı, çilekli ve çikolatalı dondurma Külah Yassı ahşap çubuklar Hazırlanışı Kremayı bir tencereye alıp ıs… Read More

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV