Malzemeler 
1.5 su bardağı kepekli un 
2/3 su bardağı yulaf ezmesi 
2 yemek kaşığı toz şeker 
2 tatlı kaşığı kabartma tozu 
3-4 dal taze kekik 
Tuz 
Karabiber 
2 yemek kaşığı susam 
75 gr. tereyağı 
3 yemek kaşığı süt 
1 yemek kaşığı hardal 

Üzeri için 
tulum peyniri 
kırmızı biber 
kekik 

Hazırlanışı 
Un, yulaf ezmesi, toz şeker, kabartma tozu, ince kıydığınız kekik, susam, tuz ve karabiberi bir kabda özdeşleşinceye kadar karıştırın. Tereyağı ve ayrı bir kasede çırptığınız süt ve hardalı ekleyip tüm malzeme iyice harmanlanıncaya kadar yoğurun. Hamuru hafif unladığınız tezgah üzerine alın ve bir merdane ile ince açın. Hamurdan yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-12 dak. pişirin. Çatalla ezdiğiniz tulum peynirine kımızı pul biber ilave edip karıştırın. Soğuyan bisküvilerin üzerine sürün. Kekikle süsleyin. 
Afiyet olsun. 
40 Adet

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV