Malzemeler 
50 gr. tereyağı 
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 
1 su bardağı tam buğday unu 
Tuz 

Hazırlanışı 
Tereyağını krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Rendelenmiş kaşar peyniri, un ve bir tutam kadar tuzu ekleyip tüm malzeme iyice harmanlanıncaya kadar yoğurun. Hamuru hafif unlanmış tezgah üzerine alın ve 3 cm. çapında bir silindir elde edecek şekilde açın. Silindiri yağlı kağıt ile sarın ve buzdolabında 60-120 dak. dinlendirin. Dinlenen hamurdan ince yuvarlaklar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Penileri önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dak. pişirin. 
Afiyet olsun. 
20 Adet

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV