Malzemeler 
50 gr. tereyağı 
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 
1 su bardağı tam buğday unu 
Tuz 

Hazırlanışı 
Tereyağını krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Rendelenmiş kaşar peyniri, un ve bir tutam kadar tuzu ekleyip tüm malzeme iyice harmanlanıncaya kadar yoğurun. Hamuru hafif unlanmış tezgah üzerine alın ve 3 cm. çapında bir silindir elde edecek şekilde açın. Silindiri yağlı kağıt ile sarın ve buzdolabında 60-120 dak. dinlendirin. Dinlenen hamurdan ince yuvarlaklar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Penileri önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dak. pişirin. 
Afiyet olsun. 
20 Adet

Related Posts:

  • Chia Tohumlu Tuzlu BisküviMalzemeler Yarım çay bardağı chia tohumu Yarım çay bardağı ay çekirdeği içi Yarım çay bardağı kabak çekirdeği içi Yarım çay bardağı yulaf ezmesi Yarım çay bardağı tam buğday unu Tuz 2 yemek … Read More
  • Taze Soğanlı BisküviMalzemeler 2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu 1 yemek kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 2 yemek kaşığı toz şeker Tuz Karabiber 5 yemek kaşığı zeytinyağı Ilık s… Read More
  • Susamlı HalkaMalzemeler 4 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu 250 gr. tereyağı 1 ad. yumurta sarısı 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker Tuz Üzeri İçin 1 ad.yumurta akı 1 su … Read More
  • Çavdarlı Ve Kimyonlu ÇubuklarMalzemeler 3/4 su bardağı tam buğday unu 2/3 su bardağı çavdar unu Tuz 1 çay kaşığı kabartma tozu 90 gr. tereyağı 1 yemek kaşığı kimyon tohumu4 yemek kaşığı sıcak su Hazırlanışı Unlar, … Read More
  • Haşhaş Tohumlu Bisküvi Malzemeler 1 su bardağı tam buğday unu Tuz 1 tatlı kaşığı pudra şekeri 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı haşhaş tohumu 6 yemek kaşığı krema Üzeri için Süt Deniz tuzu Haz… Read More

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV