Malzemeler 
200 gr. yulaf ezmesi 
3 yemek kaşığı zeytinyağı 
Tuz 
2-3 dal taze kekik 
2-3 dal taze nane 
2-3 dal taze biberiye 
6-8 yemek kaşığı sıcak su 

Hazırlanışı 
Yulaf ezmesi, zeytinyağı, bir tutam kadar tuz ve ince kıydığınız otları robottan geçirin. Karıştırmaya devam ederken hamur toparlanmaya başlayıncaya kadar su ekleyin. Hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Bir merdane yardımıyla 5 mm. inceliğinde açın. Yuvarlak bir kurabiye kalıbı ile parçalar kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dak. pişirin. 
Afiyet olsun. 
12-15 Adet

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV