Malzemeler 
200 gr. yulaf ezmesi 
3 yemek kaşığı zeytinyağı 
Tuz 
2-3 dal taze kekik 
2-3 dal taze nane 
2-3 dal taze biberiye 
6-8 yemek kaşığı sıcak su 

Hazırlanışı 
Yulaf ezmesi, zeytinyağı, bir tutam kadar tuz ve ince kıydığınız otları robottan geçirin. Karıştırmaya devam ederken hamur toparlanmaya başlayıncaya kadar su ekleyin. Hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Bir merdane yardımıyla 5 mm. inceliğinde açın. Yuvarlak bir kurabiye kalıbı ile parçalar kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dak. pişirin. 
Afiyet olsun. 
12-15 Adet

Related Posts:

  • Yulaflı Fit BisküviMalzemeler 200 gr. yulaf ezmesi 3 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz 2-3 dal taze kekik 2-3 dal taze nane 2-3 dal taze biberiye 6-8 yemek kaşığı sıcak su Hazırlanışı Yulaf ezmesi, zeytiny… Read More
  • Susamlı HalkaMalzemeler 4 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu 250 gr. tereyağı 1 ad. yumurta sarısı 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker Tuz Üzeri İçin 1 ad.yumurta akı 1 su … Read More
  • Kaşar Peynirli PenilerMalzemeler 50 gr. tereyağı 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 su bardağı tam buğday unu Tuz Hazırlanışı Tereyağını krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Rendelenmiş kaşar peyniri, un ve bi… Read More
  • Mısır Unlu BisküviMalzemeler 150 gr. un 80 gr. mısır unu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Tuz Nane 7 yemek kaşığı süt 90 gr. Tereyağı Hazırlanışı Un, mısır unu, kabartma tozu, bir tutam kadar tuz ve nan… Read More
  • Çavdarlı Ve Kimyonlu ÇubuklarMalzemeler 3/4 su bardağı tam buğday unu 2/3 su bardağı çavdar unu Tuz 1 çay kaşığı kabartma tozu 90 gr. tereyağı 1 yemek kaşığı kimyon tohumu4 yemek kaşığı sıcak su Hazırlanışı Unlar, … Read More

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV