Malzemeler 
1 su bardağı kepekli un 
1 su bardağı un 
1 tatlı kaşığı kabartma tozu 
Tuz 
3 yemek kaşığı tereyağı 
1 tatlı kaşığı kuru mercan köşk 
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 
Süt 

Hazırlanışı 
Unlar, kabartma tozu ve bir tutam kadar tuzu bir kapta karıştırın. Kalan malzemeleri ekleyip yumuşak kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde yoğurun. Hamuru unlanmış tezgah üzerine alıp bir merdane yardımıyla 2 cm. inceliğinde açın. Bir kurabiye kalıbı yardımıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerlerine bir fırça ile süt sürün. Önceden ısıtılmış 210 derece fırında 12-15 dak. pişirin. 
Afiyet olsun. 
15-20 Adet

POPÜLER YAZILAR

ARŞİV